1000 ondernemingen die Europa inspireren: BOGE Compressoren is daar een van

 ‘1000 Companies to Inspire Europe 2018’

BOGE Compressoren inspireert Europa. De London Stock Exchange Group (LSEG) heeft dat vastgesteld – en het familiebedrijf uit het Duitse Bielefeld opgenomen in de lijst van ‘1000 Companies to Inspire Europe 2018’. Daarmee behoort BOGE tot de meest dynamische en sterkst groeiende ondernemingen van Europa – ondernemingen die volgens LSEG een divers en veelbelovend beeld schetsen van de potentie die de toekomstige economie van de EU in zich heeft. Met revolutionaire ideeën en unieke concepten op het gebied van persluchtsystemen brengt BOGE innovatie continu dichterbij.

1 - directie_direction - BOGE
Innovatie uit Bielefeld: de revolutionaire BOGE High Speed Turbo-compressor ontstaat in de BOGE Smart Factory.

De LSEG heeft haar rapport ‘1000 Companies to Inspire Europe 2018’ samen met de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Jyrki Katainen, in Brussel aan het publiek bekendgemaakt. Dat BOGE Compressoren in de lijst is opgenomen laat eens te meer zien dat het bedrijf zich met een innovatiegerichte ondernemingscultuur op de juiste weg naar de toekomst bevindt. Voor de baanbrekende High Speed Turbo-compressor en het bijzondere serviceconcept Continuous Improvement Programme heeft BOGE al talrijke onderscheidingen gewonnen, waaronder in 2017 de gerenommeerde prijs ‘Diamond Star’ van het Duitse zakenblad ‘Handelsblatt’.

In haar rapport identificeert het in Groot-Brittannië gevestigde LSEG – een voorlichtingsonderneming voor de effectenbeurs en de financiële wereld – kleine en middelgrote ondernemingen (KMU) met een meer dan gewone jaarlijkse groei. Deze bedrijven dragen dus bij aan de verandering van de Europese economie, creëren banen en geven een jonge generatie Europeanen in tijden van hoge jeugdwerkloosheid een toekomst. Voor haar rapport bestudeert LSEG Europese MKB-bedrijven aan de hand van centrale kengetallen over financiële resultaten. LSEG vergelijkt alle in aanmerking komende ondernemingen in een land met elkaar aan de hand van hun gemiddelde jaarlijkse groei. Wie er in die vergelijking ver bovenuit steekt, wordt opgenomen in de lijst – zoals BOGE, de inspirerende persluchtspecialist uit het Duitse Bielefeld.

Meer informatie vindt u op nl.boge.com en op www.1000companies.com.

Uitgelichte afbeelding: De BOGE-directie van links naar rechts: Wolf D. Meier-Scheuven, Michael Rommelmann, Gavin Monn, Ricarda Fleer en Thorsten Meier.