ABB N.V.

ABB N.V.
Hoge Wei 27
B-1930 ZAVENTEM

Tel. +32 2 718 63 11
Fax +32 2 718 66 66

contact.center@be.abb.com

ABB Benelux: lokaal én heel internationaal

De ABB medewerkers in de Benelux zijn professionals op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

De lokale Benelux vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow en de internationale R&D faciliteiten van het wereldwijde ABB concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit.

Door ruim 1 miljard dollar per jaar te investeren in onderzoek en ontwikkeling positioneert ABB zich als koploper in het ontwikkelen en verbeteren van producten en systemen, en het oplossen van energie- en rendementsvraagstukken. Een speciaal aandachtsgebied daarbij is het milieu. Door milieutechnologie  tot een speerpunt van beleid te maken, levert ABB een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu, met nieuwe en kostenbesparende technieken die met succes worden toegepast.

Nieuws gerelateerd aan ABB N.V.

Tenneco

Robots bouwen schokdempers van de toekomst

In de autobouw stijgt de vraag naar meer gesofisticeerde schokdempers om het comfort te verbeteren. De nieuwste generatie reageert proactief en kan oneffenheden in de weg beter verwerken. Tenneco uit Sint-Truiden ontwikkelde daarvoor een nieuw ventiel. Om voorloper te blijven investeerde het bedrijf in de automatisatie van deze productielijn. Onder meer acht IRB 1200 robots van ABB zijn geïntegreerd langs de lijn.

Lees meer »