Atem NV

ATEM NV (Auxiliaire Thermique Electrique et Mécanique)

Bedrijvenpark De Veert 4
B-2830 Willebroek
tel +32 (0)3 8661800  (centrale)
tel  + 32 (0)3 8602080 (centrale)
fax +32 (0)3 8661828
directe nummers :
Boekhouding     : 038602086 – email
Orderverwerking : 038602088 – email
Offertedienst      : 038602084 – email
email : klik hier
website : www.atem.be

Onze slogan geeft het al aan, wij verbinden ons met onze klanten en met onze leveranciers!

We verbinden niet enkel door kwalitatief hoogstaande verbindingscomponenten te leveren maar ook door u als klant een vlotte en een persoonlijke ondersteuning te geven met professionele en continu bijgeschoolde medewerkers.

Gestart in 1946 als aankoopcentrale voor enkele Brusselse bedrijven is ATEM al snel uitgegroeid tot een gerespecteerde importeur/distributeur van kwalitatief hoogstaande elektrotechnische producten en oplossingen. Sinds geruime tijd zijn we gevestigd in Willebroek waar we met een uitgebreide voorraad en moderne kantoren instaan voor een vlotte verdeling van onze producten.

Met gereputeerde merken als Wieland Electric, A&H Meyer, Murrplastik, Schneider Elektrotechnik, Saam, Deutronic, Dia Nielsen en vele andere zijn we in België en Luxemburg al jarenlang de vertrouwenspartner van installateurs, bordenbouwers, groothandels,
OEM klanten en machinebouwers.

Door het Wieland Electric GESIS programma zijn we erkend als marktleider en trendsetter voor hoogstaande systeembekabeling en automatisering in gebouwen.

Sleutelwoorden als kwaliteit, professionele oplossingen, betrouwbaar advies zijn de dagelijkse doelstellingen van al onze medewerkers, ze staan dan ook klaar om u verder te helpen in de keuze van de juiste componenten voor uw toepassing.

Nieuws gerelateerd aan Atem NV

schakelkast

Kies de juiste onderdelen voor uw schakelkast

Om een veilig en goed functionerend machinepark te krijgen, is het belangrijk om voldoende aandacht aan de schakelkasten en hun aansluitingen te besteden. Deze vormen immers het hart en de aders van de automatisering. Kies daarom voor kwaliteitsvolle componenten van gereputeerde aanbieders. En die vindt u bij ATEM, dochter van het Duitse Wieland Electric, dat naast de verkoop van de eigen producten, in België en het Groot Hertogdom Luxemburg ook als officiële verdeler van diverse andere fabrikanten fungeert.

Lees meer »
EUCHNER noodontgrendeling

Veiligheidsvergrendeling veilig op slot

Productie-installaties kunnen gevaar herbergen. Daarom worden vaak beschermvoorzieningen ingezet op de productievloer. Hekwerk alleen zal echter niet volstaan om een veilige situatie te garanderen.

Lees meer »