Beckhoff

Kantoor Lummen
Beckhoff Automation bvba
Klaverbladstraat 11.2/2
3560 Lummen België

Telefoon:+ 32 (0) 13 25 22 00
Fax:+ 32 (0) 13 25 22 01
info@beckhoff.be
www.beckhoff.be

Kantoor Kortrijk
Beckhoff Automation bvba
President Kennedypark 6 bus 14
8500 Kortrijk België

Telefoon:+ 32 (0) 56 20 20 37
Fax:+ 32 (0) 13 25 22 01

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

Beckhoff België
Beckhoff heeft een hecht verkoopnetwerk met vestigingen en verdelers over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Beckhoff België, Beckhoff Automation bvba, is gevestigd in Lummen. De bedrijfsleider is Patrick Gielis. Naast verkoop en technische ondersteuning staat er ook een opleidingscentrum ter beschikking van de klanten. Beckhoff België garandeert vakbekwame ondersteuning en advies aan klanten.

Nieuws gerelateerd aan Beckhoff

Speechsoftware

Speechsoftware met input en output vereenvoudigt onderhoud

Het menselijk lichaam is geëvolueerd tot een systeem van functionele units die in perfecte harmonie werken. In de figuurlijke zin gaat dit ook op voor een automatiseringssysteem dat de intelligentiefuncties, sensoren, motion control en visie harmoniseert tot een vloeiend geheel.

Lees meer »

Beeldverwerking in real-time voor PLC-programmeurs

Met TwinCAT Vision integreert Beckhoff uitgebreide beeldverwerkingsfuncties in de controller. Daarmee combineert TwinCAT alle machinefuncties zoals PLC, beweging, robotica, hoogwaardige meettechniek, IoT, HMI en vision, op één allesomvattend engineering- en besturingsplatform.

Lees meer »
Beckhoff Automation

Naadloze integratie van visie in sturing

De plaatsen in de schakelkast worden steeds duurder. Als producent van universele en open besturings- en automatiseringscomponenten werkt Beckhoff Automation voortdurend aan oplossingen die de grenzen verleggen en tegelijkertijd een lagere totale kostprijs bieden.

Lees meer »
EtherCAT

Ultrasnelle communicatie en stroom met één en dezelfde kabel

Draadloze communicatie is geen evidentie in een industriële omgeving, waardoor Ethernet in de meeste gevallen de voorkeur verdient. De EtherCAT technologie van Beckhoff zet al jaren wereldwijd de toon als een erkende standaard. Maar de Duitse specialist gaat met de lancering van EtherCAT P weer een stapje verder.

Lees meer »
Cloud

Snel en gestandaardiseerd in de cloud

Internet of Things (IoT) en Industrie 4.0-toepassingen vragen om een technologie die snel en efficiënt werkt. Met TwinCAT IoT biedt de engineering- en regelsoftware TwinCAT3 een efficiënte integratie van data- en communicatiediensten in de cloud.

Lees meer »
Beckhoff Automation

Compacter en krachtiger automatiseren dan ooit

Het tijdperk van de vierde industriële revolutie is ingeleid, maar waar hangt precies de klepel. Tijdens Indumation.be kan u op de stand van Beckhoff Automation ontdekken hoe een gedigitaliseerde en geconnecteerde wereld uw productieproces vooruit kan stuwen. General manager Patrick Gielis leidt u langs de voornaamste nieuwigheden die op de beurs in de kijker zullen staan.

Lees meer »