Bintz Technics NV

Hoofdkantoor
Bintz Technics NV
Brixtonlaan 23
B-1930 Zaventem

Tel: +32 (0)2 720 49 16
Fax:+32 (0)2 720 37 50
Bijkantoor
Bintz Technics NV
Kalkhoevestraat 1, Bedrijvencentrum
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 620270
Fax: +32 (0)56 620 213

Missie
Het leveren van producten met een bijzondere kwaliteit is van levensbelang voor Bintz Technics NV. Maar ook de klantvriendelijke service beschouwen wij als een hoogste prioriteit. Met al onze klanten bouwen wij graag een lange termijnsamenwerking uit gerugsteund door een complementair en flexibel team van gecertifieerde support, product en sales engineers. Door een duurzame en nauwe samenwerking met onze buitenlandse en binnenlandse leveranciers, is Bintz Technics NV er in geslaagd om een uitgebreid klantenbestand uit te bouwen, gaande van machinefabrikanten, engineeringbedrijven en industriële integratoren, tot eindgebruikers en openbare instellingen.

De hoofdactiviteit van Bintz Technics bestaat er in kwalitatieve componenten en systemen voor industriële automatisering toe te leveren aan de Belgische en Luxemburgse industrie.

Nieuws gerelateerd aan Bintz Technics NV

Encoders

Encoders voor zwaarste industriële omstandigheden

Ook in zware industriële omstandigheden moet u kunnen rekenen op betrouwbare technologie om uw processen te automatiseren. De laatste jaren nam de vraag naar compacte en robuuste encoders voor dit segment enorm toe. Bintz Technics lanceert daarom de LP serie, een gamma encoders met dun profiel. Daarnaast zet het bedrijf in op een nieuw besturingsconcept met de Micro PLC, compact en extreem snel communicerend.

Lees meer »
ABISS 2016 exposanten

Broodnodige verandering op gang brengen

Heel veel tevreden gezichten tijdens en na afloop van ABISS. Dit netwerkevent rond het digitaliseren en integreren van bedrijfsprocessen wist voor zijn eerste editie reeds veertig exposanten te strikken.

Lees meer »