Lapp Benelux B.V.

Van Dijklaan 16
5581 WG Waalre
Nederland

T: +31 (0)40 228 50 00
F: +31 (0)40 228 50 10
E: info.lappbenelux@lappgroup.com
W: https://lappbenelux.lappgroup.com

Lapp produceert flexibele kabels, aansluit- en stuurstroomkabels, kabelaccessoires en datacommunicatiekabels. Oprichter Oskar Lapp introduceerde in 1957 de eerste industriële flexibele stuurstroomkabel met kleurcodering voor de hoogste eisen onder het merk ÖLFLEX®. Lapp heeft een uitgebreid assortiment van flexibele kabels en draden voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze kabels, wartels, connectoren en toebehoren worden het meest ingezet  in de elektrische en telecommunicatie-engineering, meet-, test- en controlesystemen, in apparatuur technologie en machinebouw.

Van een standaard kabel tot een multifunctionele hybride uitvoering, Lapp heeft altijd een oplossing binnen handbereik. Ook voorgeconfectioneerde systeemoplossingen op klantspecificatie zijn een belangrijke pijler in onze portfolio. Ervaring, expertise en een klantgerichte aanpak vormen de basis voor onze uitstekende reputatie en marktpositie.

Er zijn momenteel meer dan 40.000 standaard artikelen uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat uit 8 internationale brands: ÖLFLEX® stuurstroomkabels, SKINTOP® wartels, UNITRONIC® datacommunicatiesystemen, EPIC® industriële connectoren, ETHERLINE® actieve en passieve netwerkcomponenten, SILVYN® beschermslangen en kabelrupssystemen, HITRONIC® vezellichtgeleiders en FLEXIMARK® markeringssystemen.

 

Lapp Group heeft 17 productiesites en 39 eigen verkoopvestigingen wereldwijd. Daarnaast zijn er nog 100 verkooppartners actief. Er zijn 3440 medewerkers binnen de Lapp Group. Lapp Benelux B.V., gevestigd in Waalre, is sinds 1989 actief in de Benelux en telt 41 medewerkers.

Nieuws gerelateerd aan Lapp Benelux B.V.

Industrie 4.0

Een gids voor Industrie 4.0

Data zal de grondstof worden van de 21e eeuw. Dat is de rotsvaste overtuiging van kabelspecialist Lapp die het thema vormde voor de jaarlijkse persconferentie in het hoofdkantoor in Stuttgart. Om data op de juiste plekken te krijgen zal er nood zijn aan een krachtige infrastructuur.

Lees meer »
De Pen Staf Seurinck

De Pen | Georg Stawowy

Industrie 4.0 heeft industriële automatisering in een stroomversnelling gebracht. Willen we alle machines in de fabriek ook werkelijk met elkaar laten praten, dan zal het ontwikkelen van communicatiestandaarden topprioriteit moeten worden. Maar laten we ook niet uit het oog verliezen dat deze evolutie vraagt om een aangepast fysiek kabelnetwerk.

Lees meer »
Indumation Lapp

Visie op de toekomst

Indumation 2017 stond voor Lapp in het teken van ‘de digitale wereld’. En de producent van kabeltechnologie en aandrijftechniek heeft haar bezoekers niet teleurgesteld. Ze presenteerde haar visie over de toekomstige verbindingstechnologie immers door middel van een interactieve animatie met de Hololens van Microsoft.

Lees meer »