B&R Industriële automatisering

Guldensporenpark 28
9820 Merelbeke

T: +32 9 232 50 01
F: +32 9 232 40 07
E: Office.be@br-automation.com
W: www.br-automation.com


B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met haar hoofdvestiging in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017 is B&R een business unit van de ABB Groep. Als een wereldleider in de industriële automatisering combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering, om klanten in vrijwel elke industrie complete oplossingen te bieden voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechniek.

Communicatieoplossingen voor Industriële IoT, met voorop OPC UA, POWERLINK en de open standaard openSAFETY, maken het krachtige B&R productportfolio compleet. Bovendien is de softwareontwikkelomgeving Automation Studio de wegwijzer voor toekomstgerichte engineering. Met haar innovatieve oplossingen definieert B&R nieuwe standaarden in de automatiseringswereld, helpt zij processen te vereenvoudigen en overtreft het bedrijf de verwachtingen van klanten. Meer informatie vindt u op www.br-automation.com

Nieuws gerelateerd aan B&R Industriële automatisering

B&R

Net de juiste dosis intelligentie

Machinebouwers en maakbedrijven moeten de komende jaren vooral slimmer leren werken om concurrentieel voordeel uit te bouwen. B&R toonde tijdens de Hannover Messe oplossingen die net dat beogen, zodat rendabele enkelstuksproductie realiteit kan worden.

Lees meer »