Gibas

Gibas
Sluiswachter 20b
3861 SN Nijkerk
Tel:  +31 (0)88-540 6000
Fax: +31 (0)88-540 6010
E-mail: info@gibas.nl

De system integrator, gevestigd in Nijkerk, heeft een solide positie in de productie industrie. Bouwend vanuit een jarenlange expertise in de metaalverwerkende sector is een brede know-how ontwikkeld in meerdere branches. Gibas verstevigt zo haar positie als uw leverancier van totaal oplossingen.

Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt maatwerk equipment vanuit een krachtige engineering geleverd. De interne service organisatie met meer dan 20 technici draagt verder zorg voor een jarenlange gegarandeerde support.

De klant stellen wij centraal en de oplossingen zijn breed gedragen. De integratie met topmerken als Fanuc Robotics, Universal Robots, Siemens …… maken het geheel betrouwbaar en stabiel.

Gibas Automation, de sleutel tot een succesvolle productie automatisering.

Nieuws gerelateerd aan Gibas

Gibas Automation

Een cobot is geen robot

2018 wordt zonder twijfel een interessant jaar vol nieuwe kansen en introducties. Tenminste, indien de markt beseft dat een cobot geen robot is en dat de problematiek en opportuniteiten zich niet beperken tot veilig samenwerken.

Lees meer »
Gebruiksgemak robots

Gebruiksgemak robots nog verder omhoog

Collaboratieve robots, kortweg cobots hebben de drempel verlaagd om robots in te schakelen in het productieproces. In die mate zelfs dat ze op de gekste plaatsen kunnen opduiken. Gibas Automation gaat nu nog een stapje verder door volop de kaart van gebruiksvriendelijkheid te trekken. Door het gemak van programmeren en bedienen nog verder te verhogen, staat er werkelijk geen rem meer op wat robots industrieel kunnen neerzetten.

Lees meer »