ifm Electronic

Zuiderlaan 91 – B6
1731 Zellik
België

T: +32 2 481 0220
E: info.be@ifm.com
W: https://www.ifm.com/be/nl

fb twitter Linked

Over ons
In het begin was de passie het beter te willen doen de drijfveer van de oprichters. Het ontwikkelen van sensoren van buitengewone kwaliteit en betrouwbaarheid en een voorbeeldige klantenservice. Met deze visie en het bewustzijn dat het begrip ‚kwaliteit‘ het eigenlijke product ver overtreft, startte ifm in oktober 1969.

Close to you
Na vele jaren intensieve samenwerking met onze klanten hebben wij als servicegerichte onderneming naam gemaakt op de markt en zijn wij op dit moment met meer dan 6.000 medewerkers in meer dan 70 landen van de wereld vertegenwoordigd. Hoewel wij groot zijn geworden, hebben wij de deugden uit de oprichtingstijd bewaard: de flexibiliteit en individualiteit van een klein bedrijf en de kwaliteit en professionaliteit van een concern. Onze klanten staan in het middelpunt van ons werk – close to you.

Kwaliteit en service
Kwaliteit is voor ons een begrip dat het product ver overtreft. Al onze processen zijn gericht op klantenservice en productkwaliteit. Wij staan iedere klant persoonlijk terzijde – waar ook ter wereld en in welke taal ook. En wanneer het snel moet gaan, helpen onze experts u competent verder. De feedback van onze klanten gebruiken wij om de kwaliteit van onze producten permanent te verbeteren. Met speciale testmethoden worden onze sensoren ver over hun grenzen belast om te garanderen dat zij in de processen bij de klant hun beloftes waarmaken. Bovendien ondergaat elk product een eindcontrole voor het onze onderneming verlaat. Deze belofte behartigen wij én wij verlenen 5 jaar garantie op ieder product.

Made in Germany
70% van onze producten wordt in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd. Wij zijn nauw verbonden met de fabrieken in Duitsland. Wij zijn nu op een punt aangekomen waar wij de visie van ons servicemotto „close to you“ verder willen ontwikkelen. Met de productie- en ontwikkelingsstandplaatsen in de VS, Singapore, Polen en Roemenië volgen wij onze richtlijnen en kunnen wij met grote vakkennis snel, flexibel en professioneel reageren op de verschillende markteisen. Daarbij worden al onze productie- en ontwikkelingsstandplaatsen volgens dezelfde hoge Duitse kwaliteitsstandaard opgericht, zowel met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers en de milieubescherming als met de hoge kwaliteitsstandaard in de ontwikkeling en productie.

Meerwaarde en winst met waarden
Onze ondernemingswinsten zijn noodzakelijk kapitaal voor het creëren en waarborgen van opleidings- en werkplekken en voor investeringen in innovatie. Binnen de ifm-ondernemingsgroep speelt waardegeörienteerd handelen een belangrijke rol. De oprichtingsgeneratie heeft alle richtlijnen in een filosofie vastgelegd die tegenwoordig in 16 talen is vertaald en aan iedere medewerker wordt overhandigd. Daarin stimuleren wij onze ethische ondernemingscultuur en moedigen wij aan tot verantwoordelijk en duurzaam handelen – ook in een globale context. Succesvol ondernemen en moreel handelen sluiten elkaar bij ons dus niet uit. Dat bevestigt de continue groei sinds de oprichting van de onderneming. Op basis van deze filosofie behaalden wij in 2016 een bedrijfsomzet van 775 miljoen Euro.

Nieuws gerelateerd aan ifm Electronic

ifm electronic

Meer dan sensoren

Het wegebben van technische kennis bezorgt heel wat bedrijfsleiders kopzorgen. De schaarste aan technische profielen zal echter de komende jaren niet opgelost raken. Integendeel. ifm electronic wil deze leemte helpen opvullen voor zijn klanten. Het bedrijf wil meer dan alleen maar hoogwaardige sensoren leveren.

Lees meer »

De Pen | Marc Everaert, managing director ifm

Industrie 4.0 heeft één duidelijke betrachting voor ogen. De productie van producten op maat aan dezelfde korte doorlooptijden en lage kosten laten gebeuren dan serieproductie. Maakbedrijven moeten hiermee hun focus verleggen. De eindgebruiker springt van de laatste positie in de waardeketen naar de eerste.

Lees meer »

Het breedste aanbod in IO-Link masters, van veldmasters tot kastuitvoeringen

Een betrouwbare overdracht van machinegegevens, procesparameters en diagnose-informatie is de sleutel tot Industrie 4.0. De IO-Link master is de technologie bij uitstek om dat te realiseren. Amper een jaar na de release van de eerste StandardLine IO-Link master stelt ifm electronic nu de nieuwste telgen voor uit zijn IO-Link mastergamma.

Lees meer »
O3D sensor

Zo krachtig als een camerasysteem, zo eenvoudig als een sensor

In de automatiseringstechnologie zijn visiesensoren tegenwoordig een vast onderdeel van de montage-, productie- en kwaliteitscontrole. Het zijn camera’s met toepassingsspecifieke analyse, dus betrouwbare elektronische ogen, aan een lage prijs en een hoge integratiegraad. Bovendien verhogen ze de efficiëntie.

Lees meer »
IO-link

Waarom vandaag reeds overschakelen naar IO-link

Met de komst van IO-Link beschikken eindgebruikers en machinebouwers over een gestandaardiseerde, veldbus­onafhankelijke interface specifiek voor automatisering. Ze krijgen er een punt-tot-puntverbinding voor in ruil zonder adresseringswerkzaamheden en met tal van opties.

Lees meer »