Leuze electronic nv/sa

Steenweg Buda 50
B-1830 Machelen
België

T: 00 32 2 253 16 00
F: 00 32 2 253 15 36
E: info@leuze.be
W: www.leuze.be

 

Een succesvol voorbeeld van daadwerkelijke praktijkgerichtheid
Toen begin jaren 60 werd besloten met Leuze electronic een bedrijf op te richten dat sensoren voor de eigen textielmachines moest ontwikkelen, hebben wellicht weinigen eraan gedacht dat dit bedrijf zich zou ontwikkelen tot de internationaal succesvol opererende onderneming van dit moment.

Inmiddels kent het een wereldwijd succesverhaal en is het, net als slechts enkele andere bedrijven, een voorbeeld voor toekomstgericht ondernemerschap. Leuze electronic geldt op dit moment niet voor niets als drijvende kracht achter de technologie en is wereldwijd in vele groeimarkten actief met dochterondernemingen en talrijke distributeurs.

Nieuws gerelateerd aan Leuze electronic nv/sa

Leuze electronic

Sensordata nu in de cloud beschikbaar

Sensordata en informatie van verschillende bronnen globaal beschikbaar hebben, is de kern van Industrie 4.0. Nieuwe ondernemingsmodellen vragen dan ook een nieuwe aanpak. Data moeten niet alleen binnen de vier muren toegankelijk en verwerkbaar zijn, maar globaal.

Lees meer »
Sensor

Sensor stuurt data rechtstreeks naar de cloud

Wie Industrie 4.0 zegt, zegt connectiviteit. Leuze electronic en Microsoft hebben daarom een speciale sensor ontwikkeld, gebaseerd op de barcodelezer, die gegevens direct overzet in de Azure cloud voor ze naar de sensor gestuurd worden.

Lees meer »
zonebeveiliging

Zo eenvoudig was zonebeveiliging nog nooit

Veiligheid in de productie is voor veel bedrijven topprioriteit. De complexiteit van bepaalde veiligheidsoplossingen kan echter roet in het eten gooien. Daarom heeft Leuze Electronic nu de nieuwe RSL 400 ontwikkeld. Nog nooit was de toepassing van een veiligheidsscanner zo eenvoudig. Zijn uiterst performante veiligheidsprestaties combineert hij met een enorm gemak qua montage, uitlijning en bediening.

Lees meer »