LINAK Actuator-Systems

LINAK Actuator-Systems NV/SA
(Belgium & Luxembourg)
Nijverheidsweg 1A
B-9820 Merelbeke
Phone: +32 (0)9 230 01 09
FAX: +32 (0)9 230 88 80
E-mail: Click here
www.linak.be

Wij willen niet alleen bekend staan als leverancier. Wij willen uw partner zijn.

LINAK biedt u veel meer dan alleen een product. Ons doel is om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten door innovatieve oplossingen, uitgebreide kennis, wereldklasse productie en wereldwijde aanwezigheid.

Innovatie
Vanaf het moment dat de eerste actuator werd ontworpen heeft LINAK constant nieuwe en innovatieve ideeën op de markt gebracht. Innovatie is een belangrijke reden voor LINAK’s huidige marktpositie. Innovatieve oplossingen zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Daarom is LINAK meer dan een componentenleverancier. We bieden strategisch partnerschap, waar R&D, after sales service, logistiek, productie en marketing de hoofdelementen zijn.

Kennis
Bij LINAK richten we ons op de kerncompetentie – actuatoroplossingen. In onze 4 individuele divisies spelen wij in op de wensen van de klant, marktintelligentie en applicatiekennis.

Door diepgaande kennis van trends in de markt is LINAK expert op het gebied van het zoeken van de passende oplossingen.

Wereldklasse productie
Bij LINAK ontwikkelen we kwaliteitsproducten. We richten erop marktleider te zijn in onze tak, door een productie van wereldklasse. Daarom werken wij volgens de LEAN principes in alle aspecten van onze productieprocessen. Deze werkwijze verzekert ons van producten van hoge kwaliteit, service en levering.

Wereldwijde aanwezigheid
Onze klanten zijn overal ter wereld gevestigd. Omdat we dichtbij onze klanten willen zijn en u optimaal van dienst willen zijn, zijn we wereldwijd aanwezig door middel van dochtervestigingen en lokale distributeurs.

Nieuws gerelateerd aan LINAK Actuator-Systems

IC Parallel plug & play en overzicht en controle

Actuatoren met Integrated Controller

In vergelijking met hydraulische en pneumatische systemen bieden elektrische actuatoren duidelijke voordelen. Een voorbeeld daarvan is de eenvoudige integratie in een bestaand elektronisch besturingssysteem.

Lees meer »