Pepperl+Fuchs N.V.

Metropoolstraat 11
2900 Schoten
BELGIË

Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

info@be.pepperl-fuchs.com

Automatisering is onze passie. Perfecte toepassingsoplossingen zijn ons doel.

In 1945 openden Walter Pepperl en Ludwig Fuchs samen een kleine radioreparatiewinkel in Mannheim, Duitsland, gebaseerd op de grondbeginselen van creativiteit, ondernemingszin, vooruitziendheid en onafhankelijkheid. De ervaring die zij opdeden, werd omgezet in nieuwe ideeën en zij beleefden veel voldoening aan de ontwikkeling van producten voor specifieke klanten. Uiteindelijk resulteerde dit in de ontdekking van de benaderingsschakelaar. Deze innovatie betekende het startpunt van Pepperl+Fuchs’ succesverhaal.

Vandaag de dag staat Pepperl+Fuchs bij klanten overal ter wereld bekend als een pionier en vernieuwer op het vlak van elektrische explosiebeveiliging en sensortechnologie. Onze voornaamste focus ligt altijd op uw specifieke vereisten: Met een passie voor automatisering en baanbrekende technologie streven wij ernaar om zowel nu als in de toekomst steeds nauw met u samen te werken. Met een grondige kennis van de eisen die uw markt aan u stelt, ontwikkelen wij specifieke oplossingen en integreren wij deze in uw processen.

Nieuws gerelateerd aan Pepperl+Fuchs N.V.

Ultrasone sensoren

Eén serie ultrasone sensoren, talrijke toepassingen

Sinds jaar en dag zijn de ultrasone sensoren van Pepperl+Fuchs zijn een vaste waarde in industriële automatisering. Maar de producent blijft niet op zijn lauweren rusten en blijft investeren in de ontwikkeling van nieuwe en nog betere oplossingen.

Lees meer »
Procesvisualisatie

Ontdek hoe modulair een monitor kan zijn

Procesvisualisatie is een belangrijk element om machinestilstand te verminderen. Wie een korte downtime wenst, moet bij Pepperl+Fuchs zijn. De nieuwe VisuNet GXP van deze firma is immers modulair opgebouwd, zodat de operator in geval van storing eenvoudig de componenten in de field kan vervangen.

Lees meer »
Sensoren

Wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen …

Het ontbreken van het laatste stukje is voor fervente puzzelaars het toppunt van frustratie. Om dit te vermijden, maakt een Vietnamese puzzelproducent gebruik van de R100-serie van Pepperl + Fuchs. Deze foto-elektrische sensoren controleren tijdens het productieproces alle individuele stukjes op kwaliteit en aanwezigheid.

Lees meer »
monitor

Voordelen van Industrie 4.0 op een monitor

Is een korte downtime belangrijk voor u? Dan biedt Pepperl+Fuchs het antwoord met de nieuwe VisuNet GXP. Deze is namelijk modulair opgebouwd, zodat de operator in geval van storing eenvoudig de componenten in de field kan vervangen. Bovendien is het ’s werelds lichtste monitor voor toepassingen in Atex zone 1/21.

Lees meer »
SmartRunner Matcher

Succesvolle piloot met automatische profielvergelijking

In het midden van een assemblagelijn van een autofabrikant verbinden twee robots carrosserieplaten met elkaar. Ze controleren, grijpen, positioneren en lassen. In dit samenspel van snelheid en precisie speelt de SmartRunner Matcher van Pepperl+Fuchs een cruciale rol.

Lees meer »
Optische sensoren Pepperl+Fuchs

Optische sensoren in compacte behuizing

Een generatie optische sensoren die zich eenvoudig laat installeren. De R10x serie van Pepperl+Fuchs gaat prat op zijn flexibiliteit. Ook de compacte behuizing kan in de smaak vallen.

Lees meer »