Quootz BV

Reeënlaan 50
7315 EX Apeldoorn
Nederland

T: +31 (0)88 637 52 86
E: info@quootz.nl
W: www.quootz.com

Linked

Quootz belooft u controle over uw Time to Quote
Voor bedrijven die meer controle willen hebben over hun verkoopproces is het een prima idee hun licht eens op te steken bij de firma Quootz BV.

CPQ software
Deze specialistische firma ontwikkelt software waarmee het complete offerteproces onder controle gebracht kan worden. Met deze software bent u in staat om kennis over uw product vast te leggen en ter beschikking te stellen aan verkopers, dealers en agenten. Hierdoor wordt het voor hun mogelijk om snel en foutloos producten te configureren, prijzen te berekenen en de bijbehorende documenten te genereren.

Dergelijke software is ook bekend onder de benaming CPQ, wat staat voor Configure, Price, Quote. De software van Quootz kan via het web gebruikt worden, hetgeen impliceert dat werkelijk al uw vertegenwoordigers vanaf elke plek in de wereld er gebruik van kunnen maken. Hierbij houdt u volledige controle over business-rules, huisstijl, pricing en de goedkeurprocessen.

De software van Quootz onderscheidt zich door unieke flexibiliteit, ongekende snelheid en extreem korte implementatietijden. Bijzonder aan de aanpak van Quootz is dat deze er op gericht is om u zoveel mogelijk zelf te laten doen. Uiteraard ondersteund door de helpdesk van Quootz. Het bedrijf gelooft niet in een aanpak waarbij er een ongezonde afhankelijkheid ontstaat tussen klant en leverancier.

Industry 4.0
Geheel in lijn met de IoT en de connectiviteit die centraal staat binnen Industry 4.0 connecteert de software met vrijwel alle ERP en CRM systemen.

Time to quote is inmiddels een bekend begrip geworden. Een klant die is opgevoed in een wereld vol webwinkels en next-day-delivery accepteert het niet meer als het bij u dagen duurt voordat hij eens een offerte of opdrachtbevestiging heeft gekregen. Dan heeft hij zijn licht allang bij uw concurrent opgestoken. De software van Quootz zorgt dat u sneller kunt reageren op de wensen van uw klant. Een akkoord op een offerte aan de andere kant van de wereld direct resulteert in een productieopdracht in uw fabriek. De productdefinitie is immers altijd correct en produceerbaar en het proces is afgedekt middels workflows!

Quootz BV
Het Nederlandse bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van CPQ software in Nederland. De ambitie is om de komende jaren stevig door te blijven groeien.

Wij onderscheiden ons door een oplossingsgerichte aanpak, puur en alleen gericht op uw succes. Bij Quootz vindt u gemotiveerde medewerkers die u helpen zelf aan uw eigen oplossing te bouwen.

Nieuws gerelateerd aan Quootz BV