RDL ENGINEERING

Ambachtenstraat 46
8870 Izegem
België

T: 051/31.35.24
E: sales@rdl-engineering.com
W: www.rdl-engineering.com

facebook linkedIn

RDL ENGINEERING is de gespecialiseerde producent en leverancier van material handling- en produktieve interne transportsystemen voor de meest uiteenlopende industrietakken. Onze doorgedreven knowhow en praktische kenniservaring zorgen ervoor dat wij een passend antwoord vinden voor elke logistieke of produkttechnische vraag.

RDL ENGINEERING is een compleet bedrijf. We werken vanuit een globale aanpak met een vlot samenwerkend team van ingenieurs, ontwerpers, programmeurs en technici. Voortdurende interne en externe communicatie zorgt ervoor dat wij snel en probleemoplossend werken. Klantentevredenheid is immers onze permanente uitdaging.

De optimalisatie van uw goederenstroom vraagt een gespecialiseerde en flexibele partner. Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering en de nazorg is RDL ENGINEERING uw aangewezen aanspreekpunt.

RDL ENGINEERING ontwerpt en maakt:
– transportbanden, rollenbanen en kettingbanen;
– vertikale (liften) en horizontale transferts (shuttle wagens);
– draai- en kantelsystemen;
– hef-, kip- en afduwsystmen;
– oprol- en afrolsystemen;
– manipulatoren;
– robots;
– palletiseurs;
– …
… en combineert die tot sleutelklare, (semi) automatische installaties voor het transport en de manipulatie van goederen.

RDL ENGINEERING is eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van auto- en goederenliften. De autoliften zijn plaatsbesparend, gebruiksvriendelijk en veilig. Dit zijn de onmiskenbare argumenten om voor RDL ENGINEERING  te kiezen. Deze autoliften zijn de aangewezen parkeeroplossing voor woningen, appartementsgebouwen en autoshowrooms met een beperkte inrij-oppervlakte en een gemeenschappelijke garageruimte.

In onze voortdurende zoektocht naar innovatieve toepassingen van onze knowhow ontwikkelden we een nieuwe technologie voor de produktie van goederenliften, zowel in standaarduitvoering als custom-made, op basis van stevige en bedrijfszekere schaarheftafels. Deze goederenliften zijn te gebruiken in allerlei uiteenlopende situaties waarbij de goederenflow tussen verschillende verdiepingen snel en veilig georganiseerd moeten worden.

Nieuws gerelateerd aan RDL ENGINEERING

RDL Engineering

Altijd in beweging

Om de uitdagingen in productie het hoofd te kunnen bieden is automatisering vaak het antwoord. Maar de noden van een kmo en een multinational kunnen daarin danig verschillen. Toch mag RDL Engineering ze beide tot zijn klanten rekenen. Het geheim? Creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit.

Lees meer »