Sirris

Gaston Geenslaan 8
3001 Heverlee

T: +32 2 706 79 44
W: http://www.sirris.be/nl


Sirris is het collectief centrum van en voor de technologische industrie. Aan Belgische bedrijven die willen innoveren, bieden we drie belangrijke troeven: een jarenlange ervaring en brede expertise in uiteenlopende sectoren, een hightech testinfrastructuur verspreid over het land en een uitgebreid partnernetwerk. Hiermee helpen we grote en kleine spelers in de Belgische industrie om de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei.

Nieuws gerelateerd aan Sirris

Product Development Hub

De producten van morgen ontwerpen

De producten van morgen zijn kleiner, lichter en slimmer dan ooit. Om ze te ontwikkelen worden de nieuwste technologieën gebruikt, maar dat proces in goede banen leiden is niet altijd even vanzelfsprekend.

Lees meer »
Additive manufacturing

Machinebouw sneller en beter dankzij additive manufacturing

Machines moeten niet alleen performanter maar ook compacter. Minder machineonderdelen betekent minder assemblage, minder complexiteit en dus minder kans op fouten en meer nauwkeurigheid. Dit is mogelijk door over te schakelen op additive manufacturing en een machineontwerp dat zich hiertoe leent.

Lees meer »
Sirris

Maak uw producten competitiever met functionele oppervlakken

Hydrofobe kunststofoppervlakken, metaaloppervlakken met gecontroleerde benatting, slijtvastere machineonderdelen … de mogelijkheden met gestructureerde oppervlakken zijn enorm. Ze geven producten een toegevoegde waarde waardoor u concurrentieel sterker in de schoenen staat.

Lees meer »
eenarmige cobot

Komst van eenarmige cobot is primeur voor Benelux

Collaboratieve robots of cobots kunnen snel en flexibel worden ingezet om samen te werken met operatoren in productie, om zo efficiëntie en competitiviteit te verhogen. De kloof tot daadwerkelijke implementatie blijft voor veel ondernemingen echter nog (te) groot.

Lees meer »