Technolec

Hoogkamerstraat 337 bus2
9140 Temse
België

T: +32 (0)3 710 69 69
F: +32 (0)3 710 69 70
E: general@technolec.be
W: www.technolec.be

 

Technolec is een VAR (Value Added Reseller) van Producten en Componenten.

Het product is telkens ondergeschikt aan de oplossing. Dit vergt een sterk doorgedreven knowhow, maar daarvoor bent u bij Technolec op het goede adres. Het behoort namelijk tot de natuur van Technolec om de gezochte componenten en producten te situeren binnen het eigen productgamma, en advies te verstrekken over mogelijkheden en alternatieven.

Technolec biedt u een persoonlijke aanpak. Naast de productenkennis is Technolec ook begaan met de prijs-kwaliteit, de leveringstermijn en met uw specifieke wensen. Dit hoort erbij als Technolec spreekt over het aanbieden van “oplossingen”.

De producten en componenten zijn onderverdeeld in twee productlijnen:
– Industrial Automation en Office Automation
– Power Products

 

Nieuws gerelateerd aan Technolec

Modbus RTU

Hoe Modbus RTU seriële apparaten aan een SCADA koppelen?

Bij het koppelen van Modbus RTU seriële apparaten aan een SCADA heerst wel eens verwarring. Is er een specifieke protocolconversie gateway nodig? Of is een seriële device server voldoende? Vermijd een verkeerde keuze en zodoende onnodige uitgaven. Automatiseringsexpert Technolec uit Temse legt ...

Lees meer »
Technolec

Veilig windturbines bouwen op zee

In tal van sectoren zijn kranen een onmisbaar werkinstrument. Van kleine types om lasten in de productie of logistiek te verplaatsen, tot mastodonten die in de bouw of havens worden ingezet. Wanneer ze dienst weigeren, kan dit grote gevolgen voor de continuïteit van de processen hebben.

Lees meer »