Mechanische aandrijftechniek blijft onmisbare schakel in de machine- en apparatenbouw

Mechanische aandrijftechniek is niet weg te denken uit de machine- en apparatenbouw. Deze vorm van aandrijftechniek is effectiever en efficiënter dan velen denken en is meer toegesneden op de toepassing. Door onderzoek en ontwikkeling wordt het rendement steeds verbeterd.

Mikrocentrum organiseert in samenwerking met het vakblad Aandrijftechniek het Kennisevent Mechanische Aandrijftechniek. Op dit event dat op 1 maart plaatsvindt in Veldhoven is er uitgebreid aandacht voor praktische componenten, kennisverbreding en strategische overwegingen. Rondom mechanische aandrijftechniek zijn vanuit verschillende disciplines nieuwe ontwikkelingen gaande op het gebied van o.a.:

  • Systeemimplementatie & -rendement
  • Componenten
  • Applicatiegericht ontwikkelen
  • Conditiebewaking

Daarnaast is er aandacht voor de veranderingen die nodig zijn voor de specifieker wordende klantvraag. Het programma bestaat uit een aantal lezingen gericht op technisch management, sales en engineering. Daarnaast is er een expo met bedrijven die u alles vertellen over de nieuwste producten en diensten.

 


Praktische details:

Datum en programma:
1 maart 2018

Het volledige programma vindt u op de website: https://mikrocentrum.nl/evenementen/themabijeenkomsten/at-event/#programma

Locatie en parkeren:
*techniekHuys
De Run 4250
5503 LL Veldhoven

Er is een groot parkeerterrein vlakbij de locatie. Parkeren is gratis.