Nieuw: zeer compacte en modulaire IoT embedded box PC

Duranmatic introduceert van WinMate de nieuwe modulaire EAC mini Fanless Box PC. Deze box PC is zeer compact en heeft een afmeting van slechts 10x7x3cm, ter vergelijk een iPhone 8 heeft een hoogte van 14 en een breedte van 7cm.

WinMate’s grootste uitdaging betrof het om zoveel mogelijk aansluitmogelijkheden in een compacte behuizing te verwerken. Om de klant een zo compleet mogelijk scala aan aansluitmogelijkheden te bieden is gekozen voor basis modules met standaard aansluitingen en verschillende uitbreidingsmodules met extra aansluitmogelijkheden.

Duranmatic

Een basis module heeft standaard de beschikking over een HDMI aansluiting alsmede twee netwerk en twee USB aansluitingen. Optioneel is de basis module uit te rusten met Wi-Fi en Bluetooth of 3G of 4G. Met de uitbreidingsmodules is het hiernaast mogelijk te beschikken over seriële en digitale I/O, CAN bus en extra USB aansluitingen.

De Box PC is speciaal ontworpen voor IoT integratie en is vanwege zijn compacte voetprint uitstekend te monteren in bijvoorbeeld een schakelkast, dit kan met de beugel onder of via de DIN rail montage aan de achterkant.

Ondanks zijn compacte formaat beschikt de EAC Mini over uitstekende prestaties en is deze standaard uitgerust met een moderne Intel Celeron Dual Core processor met een “burst frequentie”  tot wel 2,40GHz, 4GB RAM geheugen en een 32GB eMMC opslag.

Duranmatic