Adverteren in het vaktijdschrift Industrial Automation
Het vaktijdschrift Industrial Automation vormt een platform voor alle relevante technische disciplines: Geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de productie, aandrijfsystemen en elektromechanische transmissie, sensortechnologie, meet- en regelinstrumentatie, controle- en besturingstechniek en packaging. Ook wordt er zeer veel aandacht geschonken aan de belangrijkste beurzen in uw sector in de breedste zin.


Industrial Automation is hét platform voor productie- en procesautomatisering

Communiceer uw nieuwste project- en productontwikkelingen uitgebreid, snel en voordelig naar management, directies, engineers, inkopers, toeleveranciers, brancheverenigingen en andere betrokkenen in de branche en blijf in de picture. Zo vergroot u de kans dat uw producten en/of diensten al in het pakket van eisen worden voorgeschreven.

Door zowel offline als online met uw doelgroep te communiceren, creëert u een maximaal bereik. Industrial Automation ondersteunt u daarbij, door samen met u een vakinhoudelijk, informatief artikel te schrijven over de toepassing van uw product en/of dienst in een recent project. Een artikel dat de doelgroep en andere betrokkenen in de branche aanspreekt én dat aansluit op hun belevingswereld. Deze zogenaamde ‘branded content’ wordt voor één aantrekkelijk tarief geplaatst in ons vaktijdschrift en via onze digitale kanalen verspreid aan lezers in de branche.

Uw artikelen worden zoekmachine-geoptimaliseerd online gezet. Doordat de site is onderverdeeld in categorieën garanderen we optimale aansluiting, exposure én vindbaarheid in uw branche. Dit kan al, in de vorm van een banner in onze bedrijvenindex. Als extra exposure kunt u bovendien kiezen uit verschillende homepagebanners op onze website. Wij lichten de mogelijkheden graag telefonisch toe.Wij lichten de mogelijkheden graag telefonisch toe.

Neem voor meer informatie contact op met:

Freddy Fierens, f.fierens@louwersmediagroep.be,

Pieter-Jan Vansteelandt, p.vansteelandt@louwersmediagroep.be

of bel +32 50 36 81 70


Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.be
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?