NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
ABB benoemt Country Managing Director Nederland

ABB benoemt Country Managing Director Nederland

Met ingang van 1 februari is Staf Seurinck benoemd tot Country Managing Director voor ABB in Nederland. Deze benoeming is een gevolg van de keuze van ABB om het management van de Benelux-organisatie verder te versterken. De voortdurende groei van ABB vraagt om specifieke focus op de diverse markten in de Benelux.

De Benelux-organisatie is de laatste jaren, vooral door acquisities, aanzienlijk gegroeid. De verschillen tussen de diverse Benelux-markten vragen echter om specifieke aandacht. Om kansen optimaal te benutten en ‘customer excellence’ te garanderen wordt het managementteam in de Benelux nu versterkt en wordt een splitsing gemaakt tussen de organisaties in België/Luxemburg en Nederland. Staf Seurinck is benoemd tot Country Managing Director ABB Nederland en zal naast deze functie tevens zijn huidige rol als Local Business Manager Nederland voor ABB Motion blijven vervullen.

“In deze rol zal ik veel aandacht schenken aan de ervaring van onze klanten. Bij ABB Nederland geven we de markt van de toekomst vorm, vooral als het gaat om digitalisering en smart industry. In een tijdperk waarin klimaatverandering een zorg is en duurzame ontwikkeling een sleutelrol speelt, zien wij de huidige energietransitie niet als een uitdaging, maar als een kans. Bij ABB helpen we de wereld draaiende te houden, terwijl we elke dag energie besparen.” Aldus Staf Seurinck.

Staf Seurinck is sinds 1995 werkzaam bij ABB. Hij is bij meerdere business units actief geweest, onder andere als Country Services Manager en Local Business Manager voor Robotics en Motion. Staf heeft een Master in Elektrotechniek behaald aan de Katholieke Universiteit van Leuven en een Bachelor toegepaste economie aan de Universiteit van Antwerpen.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een technologisch leider die de digitale transformatie van industrieën vormgeeft. Met een innovatiegeschiedenis van meer dan 130 jaar heeft ABB vier klantgerichte, wereldwijd toonaangevende businesses: Elektrificatie, Industriële Automatisering, Motion en Robotica & Discrete Automatisering, ondersteund door het digitale platform ABB Ability™. De Power Grids activiteiten van ABB zullen in 2020 aan Hitachi worden afgestoten. ABB is actief in meer dan 100 landen met ongeveer 144.000 werknemers. www.abb.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.