(Beeld: Karel de Baets)

00:34
17-10-2019

Benelux filiaal viert tienjarig bestaan

WERMA Benelux viert dit jaar zijn tienjarig bestaan. Samen met alle Benelux personeelsleden en enkele collega’s van Duitsland werd het glas geheven op deze heugelijke gebeurtenis.

Op 1 april 2009 werd het filiaal in Gent, België, opgestart. Martine Van Hulle was reeds meerdere jaren vertrouwd met de WERMA producten en ervaren binnen de Belgische markt van industriële componenten. Zij nam de taak als general manager ter harte en bouwde samen met haar team het filiaal uit. Al gauw werden ze actief binnen de gehele Benelux. Tien jaar later mag WERMA zich een gevestigde waarde noemen.

Om deze mijlpaal te vieren, werden het Benelux personeel en hun Duitse collega’s verrast. Een gegidste wandeling in Gent, een gezellige boottocht op de Leie en een ballonvaart over het prachtige Belgische landschap maakten deze dag onvergetelijk! Klanten en relaties worden het hele jaar door verwend met een fris ambachtelijk blond bier, speciaal gebrouwen voor WERMA. Het tienjarig bestaan is slechts het begin: “Wij hopen op nog veel succesvolle jaren samen met onze klanten.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: WERMA , WERMA Benelux

Industrial Automation partners