NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
De nieuwe Parker Motion Controller-serie is krachtig, modulair en ontworpen voor de wereldwijde industriële markt

De nieuwe Parker Motion Controller-serie is krachtig, modulair en ontworpen voor de wereldwijde industriële markt

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, brengt de nieuwe Parker Motion Controller-reeks uit voor de wereldwijde industriële automatiseringsmarkt. Intelligente, meerassige Parker Motion Controllers combineren machinelogica, realtime bewegingsbesturing, geavanceerde veiligheidsfuncties en visualisatie in een volledig schaalbare oplossing.

De elektromechanische Parker Motion Controller-serie is ideaal voor OEM’s die verpakkings-, materiaalvorm-, druk- of verwerkingsmachines bouwen, evenals voor systeemintegratoren die fabrieksautomatiseringsoplossingen bieden voor de voertuig-, textiel-, papier- en voedsel- en drankenindustrie. De serie is gebaseerd op een robuuste, ventilatorloze ARM CPU-architectuur en bestaat uit de PAC120 en PAC340. Deze compacte industriële programmeerbare regelaars maken deel uit van een systeem van I/O-modules voor het koppelen van processignalen binnen een EtherCAT-netwerk.

Parker Motion Controllers gebruiken het toonaangevende, onafhankelijke CODESYS SoftMotion-platform voor snelle en eenvoudige programmering en bieden speciale functies voor een optimale ontwikkeling van bewegingsbesturingstoepassingen. Alles is geïntegreerd in één gebruikersinterface, zodat technici slimmer, efficiënter en effectiever kunnen werken op basis van de IEC 61131-3- en PLCopen Motion-normen.

De modulaire PAC-architectuur kan met name worden uitgebreid met een veiligheidscontroller en veiligheids-I/O-modules om te voldoen aan de vereisten van de machinerichtlijn 2006/42/EC, waardoor de inspanningen voor het ontwikkelen, verifiëren en goedkeuren van een veiligheidstoepassing worden verminderd.

De Parker Motion Controller-serie is ontworpen voor eenvoudige configuratie in bestaande fabrieksnetwerken en voor het leveren van apparaatconnectiviteit. Ze worden standaard geleverd met verschillende ingebouwde communicatieprotocollen, waaronder een OPC UA-server, Modbus TCP, EtherCAT en dual LAN-netwerken. , samen met extra opties voor Ethernet/IP, PROFINET en PROFIBUS. De OPC UA-server maakt geïntegreerde Industry 4.0-connectiviteit mogelijk. USB-poorten en een ingebouwde SD-kaartsleuf maken de lokale opslag van procesgegevens en de uitwisseling van besturingsprogramma’s mogelijk.

De PAC120 en PAC340 van industriële kwaliteit bieden ontwerptechnici opties via verschillen in geheugencapaciteit, CPU-prestaties, communicatie-opties en CNC-functionaliteit om te voldoen aan de vereisten van bijna elk automatiseringsproject met betrekking tot beweging, synchronisatie of positioneringstaken.

De PAC120 is ideaal voor toepassingen die flexibele bewegings- en automatiseringsbesturing vereisen en biedt PROFINET I/O- of Ethernet/IP-opties, evenals native Modbus TCP on-board. Voor ontwerptechnici die zijn belast met het ontwikkelen van oplossingen met zeer veeleisende, realtime, meerassige toepassingen, biedt de PAC340 een krachtige CODESYS 1,5 GHz quad-core CPU, samen met native PROFINET I/O en on-board Ethernet IP. Zowel PAC120 als PAC340 zijn geschikt voor wereldwijde implementatie met de vereiste certificaten (CE, UL en CCC).

Uiteindelijk bieden de op een DIN-rail monteerbare Parker Motion Controllers een complete automatiseringsoplossing voor toepassingen waarbij meerdere technologieën zijn betrokken, waardoor OEM’s efficiënte, hoogwaardige regelsystemen kunnen ontwikkelen.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Parker Motion Controller-serie naar: https://ph.parker.com/nl/nl/parker-motion-controller-pac-series

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.