00:32
24-08-2018

GRIPconnect: De nieuwe SCHUNK App

SCHUNK biedt als eerste leverancier ter wereld een app aan op mobiele apparaten voor gegevensevaluatie en statusweergave van de elektrische SCHUNK grijper EGL 90.

Met de GRIPconnect App voor iOS zet SCHUNK een serieuze stap voorwaarts in riching van «smart gripping». Alle informatie over de actuele status van de intelligente SCHUNK EGL 90 grijper wordt in een SAP Hana-cloud verzameld. GRIPconnect geeft toegang tot de cloud en visualiseert de data op mobiele apparaten. De gebruiker krijgt snel een overzicht van de bedieningsstatus van de SCHUNK-onderdelen. Naast het aantal cycli en de volgende instructie kunnen alle relevante actuele meetwaarden in één worden weergegeven met PLUS-functies of kunnen sta-tistische evaluaties van de systeemparameters zoals positie, stroom en kracht worden uitge-voerd.

Door tijdige interventie kan zo een volledige uitval van de onderdelen worden voorkomen. Alle evaluaties kunnen flexibel aan het proces worden aangepast. GRIPconnect is momenteel beschikbaar voor toepassingen met de SCHUNK-grijper EGL 90. Een uitbreiding van nog meer SCHUNK componenten is mogelijk.

Productinformatie: schunk.com/intelligent-gripping

Industrial Automation partners

SCHUNK 8 Trendsnord drivesystems