WERMA
00:39
02-04-2019

Intelligente netwerksystemen in de kijker

Een beurs is de plek bij uitstek om kennis te maken met interessante innovaties. WERMA inspireert op de Hannover Messe met zijn intelligente netwerksystemen. In hal 7, stand A37 ontdekt de bezoeker retrofit, out-of-the-box en Industrie 4.0 compatibele oplossingen die kunnen geïnstalleerd worden bij bedrijven van elk formaat. 

De draadloze, innovatieve systemen voor procesoptimalisatie in industrie-, productie- en verzendlogistiek verbinden unieke machines, werkstations of FIFO-racks met elkaar in een netwerk via radiocommunicatie. Zo is er StockSAVER, een Kanban-systeem dat automatisch orders afroept voor het aanvullen van voorraad en zo menselijke fouten elimineert. U kan er ook kennismaken met SmartMONITOR, een slim systeem voor het monitoren van machines en het verzamelen van gegevens. Ten slotte is er het uniek AndonSPEED voor het optimaliseren van processen in handmatige werkstations en logistieke omgevingen. 

Evolutie in signalisatietechnologie
Daarnaast presenteert WERMA zijn nieuwste gamma EvoSIGNAL, de nieuwste evolutie in signalisatietechnologie. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar in drie maten – mini/midi/maxi – zowel akoestisch als optisch en combineerbaar met een uitgebreid gamma aan montagebeugels. Door het aantal varianten terug te brengen tot 20% vermindert het aantal artikelnummers. Ondanks deze vermindering dekt EvoSIGNAL een breed scala aan toepassingen en garanderen ze volledige compatibiliteit met voorgaande producten.  

Tekst: WERMA
Beeld: WERMA

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Industrial Automation partners

Hannover MesseDe PROFIsafe module van NORD Drivesystems voldoet aan de strengste veiligheidseisen en verzekert een veilige communicatie in PROFINET-omgevingen.