NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IP69K PC voor autonome landbouw- en bouwvoertuigen

IP69K PC voor autonome landbouw- en bouwvoertuigen

B&R voegt een hoogwaardige X90 PC toe aan haar mobiele automatiseringsportfolio. Deze nieuwe PC biedt aanzienlijk meer rekenkracht en werkgeheugen, waardoor het systeem voldoende middelen heeft om autonome functies voor (land)bouw voertuigen of zelfrijdende transportsystemen te implementeren.

De PC is speciaal ontworpen om onder zware omstandigheden te presteren. De temperatuur van de behuizing kan tussen -40° C en +85° C liggen. De PC is zeer goed bestand tegen schokken en trillingen.

Ideaal voor resource en data-intensieve applicaties

In de IP69K behuizing van de mobiele PC zit een krachtige Intel Core i7 processor. Het systeem bevat 16 GB RAM en 480 GB flashgeheugen, waardoor dit ideaal is voor toepassingen die rekenintensief zijn of waarin grote hoeveelheden gegevens verwerkt worden.

De grotere rekenkracht is nodig voor taken zoals nauwkeurige routeplanning in autonome landbouwvoertuigen. Efficiëntere, nauwkeurigere voertuigen leveren een hogere opbrengst op.

Van het veld naar de cloud met OPC UA of MQTT

De hoge prestaties van de X90 PC maken deze uitermate geschikt voor slimme machines die met elkaar communiceren, gegevens verwerken en deze vervolgens naar de cloud sturen. Tractoren en werktuigen kunnen bijvoorbeeld de oogstefficiëntie optimaliseren door informatie uit te wisselen zoals snelheid en laadvermogen. B&R ondersteunt gevestigde communicatieprotocollen zoals OPC UA en MQTT.

Met een Intel Core i7-processor biedt de nieuwe X90 PC aanzienlijk meer rekenkracht en werkgeheugen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.