NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IXON verhuist naar nieuw hoofdkantoor om groei te faciliteren

IXON verhuist naar nieuw hoofdkantoor om groei te faciliteren

IXON B.V. maakt vandaag bekend dat het internationale hoofdkantoor per 1 januari 2022 verhuist van Overloon naar Boxmeer. De verhuizing maakt deel uit van de langetermijnstrategie van het bedrijf en is een vereiste voor de huidige en toekomstige groei.

De belangrijkste reden voor de verhuizing is om de groei van het aantal werknemers te faciliteren. “Wij ondersteunen machinebouwers wereldwijd bij het verbeteren van hun machines. Elke dag werken we aan innovaties om onze klanten beter te helpen, terwijl we onze kwaliteitsnormen handhaven en zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Daar is mankracht voor nodig”, zegt oprichter en CEO Willem Hofmans. “Daarom verhuizen we ons hoofdkantoor naar een nieuw duurzaam kantoor met ruimte voor 160 medewerkers.”

Met plannen om het personeelsbestand het komende jaar van 70 naar meer dan 100 te laten groeien, richt IXON zich op voortdurende ontwikkeling en innovatie. “Ons doel is om machinebouwers te voorzien van alle juiste ideeën en tools om machineprestaties te verbeteren”, legt Hofmans uit. “Een groot deel van onze roadmap is het verder ontwikkelen en innoveren van ons aanbod van zowel producten als diensten op het gebied van data analyse.”

“We hebben een wereldwijde verschuiving gezien als het gaat om de toepassing van IoT in de productiesector. Data analyse en inzichten zijn niet langer nieuwe technologieën met een hoge moeilijkheidsgraad, men begint nu na te denken over de implementatie. Wij zijn continu bezig om de beste en makkelijkste manier te vinden om machinebouwers daarbij te helpen. Deze verhuizing zorgt ervoor dat we dat kunnen realiseren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.