Platform over productie- en procesautomatisering
Motion, Gears & DrivesProductinformatie

NORD DRIVESYSTEMS toont zijn hygiënische aandrijfoplossingen op de ProPak Asia.

14 juni 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Van 12 tot 15 juni 2019 presenteert NORD DRIVESYSTEMS zijn hygiënische aandrijfeenheden op de ProPak Asia in Bangkok, de internationale vakbeurs voor verwerkings- en verpakkingstechnologie in Azië. De lichtgewicht, corrosiebestendige reductoren, motoren met glad oppervlak , frequentieregelaars en motorstarters vormen een economisch alternatief voor roestvrijstalen motorreductoren dankzij het geoptimaliseerde ontwerp en de nsd tupH oppervlaktebehandeling.

In de levensmiddelenindustrie moeten installaties, machines en de gebruikte aandrijftechniek goed beschermd worden tegen vuil, vocht, spatwater en agressieve media. De nsd tupH oppervlaktebehandeling van NORD DRIVESYSTEMS is een economisch alternatief om de levensduur van componenten die werken in zware omstandigheden te verlengen. Behuizingen die met deze behandeling zijn uitgerust, hebben een gelijkaardige weerstand tegen deze problemen als roestvast staal en dat heeft de praktijk al meermaals uitgewezen.

De nsd tupH-behandeling is uitdrukkelijk goedgekeurd voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie en is beschikbaar voor de meeste NORD-modules uit aluminium. Daarbij onder meer diverse reductoren, motoren met glad oppervlak en decentrale aandrijvingselektronica. Met dit omvangrijke modulaire programma kan NORD nauwkeurig de reductoren voor de individuele vereisten van de toepassing selecteren.

NORD op ProPak Asia in Bangkok, Thailand (12 - 15 juni 2019)

NORD DRIVESYSTEMS biedt met zijn nsd tupH-reductiemotoren optimaal beschermde en corrosiebestendige aandrijvingen voor de voedingsindustrie en andere veeleisende sectoren.

Hoog rendement, laag gewicht

NORD levert efficiënte, duurzame en flexibele aandrijfoplossingen voor zowel precieze positionering als dynamische bewegingen, die uitermate geschikt zijn voor de strenge eisen in de voedingsindustrie op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en robuustheid. De TCO (Total Cost of Ownership) wordt altijd in het oog gehouden in deze brede waaier van oplossingen voor de industrie.

Met de ééntrapsreductor NORDBLOC.1 omvat het NORD DRIVESYSTEMS gamma innovatieve aandrijvingen met een hoog rendement en een lange levensduur, die een compact ontwerp en grote betrouwbaarheid hebben. Ze zijn niet voorzien van scheidingsvoegen of sluitkappen, waardoor de sterkte van het product verbetert en er zich op het gladde oppervlak geen vloeistoffen of vaste stoffen kunnen ophopen. De modulaire opbouw zorgt voor zeer veel configuratie- en montagemogelijkheden en garandeert zo een brede flexibiliteit.

NORD heeft NORDBLOC.1 kegelwielreductoren uit gegoten aluminium ontwikkeld speciaal voor de hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie. Dankzij hun washdown ontwerp kunnen ze eenvoudig gereinigd worden in elke inbouwpositie en dit voorkomt ook vuilafzettingen. Bovendien zijn ze licht van gewicht en zijn ze zeer efficiënt, wat de operationele kosten aanzienlijk verlaagt.

U vindt NORD DRIVESYSTEMS op de ProPak Asia 2019 in hal 99 op stand AN41.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • foodtec

  FoodTec

  Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details