Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & Drives

NORD: Een sterke partner tijdens de crisis

NORD-productie-corona.jpg: Scheidingswanden tussen de werkplekken beschermen de medewerkers in de montageruimte.

5 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In het huidige verloop van de coronapandemie heeft NORD DRIVESYSTEMS zijn leverbetrouwbaarheid kunnen handhaven. Productie, logistiek en service gaan gewoon door. Zelfs in deze uitdagende coronatijden kunnen klanten 100% vertrouwen op NORD als betrouwbare en competente partner op het gebied van aandrijftechniek.

Hoge mate van leverbetrouwbaarheid

Dit is mogelijk dankzij een internationaal netwerk van lokale productie- en assemblagefaciliteiten met de hoogste kwaliteitsnormen en een grote productiediepte. De productie van behuizingen, aandrijfcomponenten, aandrijfelektronica en motorwikkelingen alsmede de ontwikkeling, assemblage en kwaliteitsbewaking, vinden plaats in onze eigen productiefaciliteiten. Zo kan NORD snel en flexibel reageren. De aandrijfspecialist produceert bijvoorbeeld motoren in Italië, Polen en in China. Hieraan kan de flexibele capaciteit van het hoofdkantoor in Bargteheide, Noord-Duitsland, nog worden toegevoegd.

Stabiele productie- en toeleveringsketens

Voor de continuïteit en het kunnen garanderen van de beste leverbetrouwbaarheid heeft NORD uitgebreide maatregelen genomen om de productie- en toeleveringsketens te beschermen. Dit omvat tevens bijbehorende voorzorgsmaatregelen ter bescherming van de medewerkers. Deze omvatten het contactloos wisselen van ploegen (geen contact tussen de afzonderlijke ploegen), uitgebreide hygiënemaatregelen (o.a. dispensers voor desinfectiemiddelen, frequentere reiniging van deurklinken, etc., het verplicht dragen van mondmaskers, het bewaren van de veiligheidsafstanden) evenals een veilige werkplekinrichting (o.a. transparante scheidingswanden tussen de werkplekken in de montageruimte, persoonlijk gereedschap).

Een sterke partner in de sector

Ook de investeringen worden volgens plan doorgezet. Momenteel breidt NORD haar productie- en assemblagecapaciteit uit in China, Polen en de VS. Verder wordt een nieuw geautomatiseerd magazijn voor kleine onderdelen gebouwd bij het hoofdkantoor in Bargteheide.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details