NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Schneider Electric breidt 3-fase Easy UPS 3L uit van 250 kVA naar 600 kVA

Schneider Electric breidt 3-fase Easy UPS 3L uit van 250 kVA naar 600 kVA

  • Easy UPS 3L breidt nu uit van 250 tot 600 kVA met nieuwe versies met 250, 300 en 400 kVA UPS
  • De compacte 3-fase UPS vereenvoudigt en stroomlijnt de configuratie, het gebruik en de dienstverlening.
  • Ideaal voor middelgrote en grote commerciële gebouwen en licht industriële toepassingen
  • Verbonden met EcoStruxureTM om het beheer en de dienstverlening te vereenvoudigen met permanente monitoring en ondersteuning via de smartphone.

Schneider Electric, de wereldleider op het vlak van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, maakte vandaag bekend dat het de Easy UPS 3L heeft…

Schneider Electric, de wereldleider op het vlak van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, maakte vandaag bekend dat het de Easy UPS 3L heeft uitgebreid van 250 kVA tot 600 kVA (400V). Enkele nieuwe versies werden toegevoegd, met name 250, 300 en 400 kVA 3-fase Uninterruptable Power Supplies (UPS) voor externe batterijen. De Easy UPS 3L vereenvoudigt en stroomlijnt de configuratie en dienstverlening. Het levert een hoge beschikbaarheid en zekerheid voor middelgrote en grote commerciële gebouwen en voor lichte industriële UPS toepassingen.

Dankzij zijn compacte omvang, redundant ontwerp en stevige elektrische eigenschappen, beschermt Easy UPS 3L alle kritische apparatuur tegen schade die te wijten is aan stroomuitval, storingen en energiepieken. Het is tot 96% efficiënt, zodat kosten voor nutsvoorzieningen een pak voorspelbaarder kunnen worden gemaakt. Easy UPS 3L omvat diverse batterijspanningen en is geschikt voor een groot aantal batterijconfiguraties. Het wordt geleverd met een uitgebreid gamma opties en accessoires, waardoor het in verschillende omgevingen kan worden geïntegreerd.

“Dankzij deze uitbreiding voor Easy UPS 3L, blijft Schneider Electric een antwoord bieden op de uiteenlopende behoeften van de markt. We bieden een eenvoudige, stevige en competitieve oplossing voor de steeds meer verbonden bedrijven van vandaag. De Easy UPS 3L kan op een uiterst eenvoudige manier worden geconfigureerd, geïnstalleerd, gebruikt en onderhouden,” verklaart Mustafa Demirkol, Global VP 3-Fase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric. “Dankzij een uitzonderlijke combinatie van competitieve eigenschappen en het stevige, foutbestendige en ruimtebesparende design, is deze Easy UPS 3L de ideale keuze voor een winkel of elektriciteitsruimte.”

Klanten kunnen gebruik maken van de gekende wereldwijde dienstverlening van Schneider, met sterke lokale netwerken van Service Specialists die hen een volledige dienstverlening bieden doorheen de levensduur van de Easy UPS 3L. De opstartdienst is inbegrepen in de prijs om te garanderen dat de Easy UPS 3L op de juiste en veilige manier wordt geconfigureerd, voor de beste resultaten, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Easy UPS 3L: eenvoudig te configureren, gebruiken en onderhouden:

  • Biedt weerstand onder moeilijke omstandigheden met conforme gecoate printplaten, een vervangbare stoffilter, uniforme vermogensfactor en sterke bescherming tegen overbelasting, waardoor de Easy UPS 3L een betrouwbare oplossing is voor bedrijfscontinuïteit.
  • Zorgt voor minder complexe systemen en laat besparen op CapEx investeringen.
  • Heeft een veelzijdige vormgeving. Men kan tot 5 UPS-toestellen in parallel installeren voor meer vermogen of 5 +1 UPS-toestellen in parallel installeren voor de afvloeiing van energie. Als een power block niet langer operationeel is, zal de spanning worden gedragen door de overgebleven power blocks, op voorwaarde dat de spanning lager is dan het vermogen van de functionele power blocks in het systeem.
  • Biedt u de mogelijkheid om het systeem op een eenvoudige manier te monitoren en beheren met de cloudgebaseerde software van EcoStruxure IT als men de optionele netwerkkaart koopt. Voor meer informatie, bezoek onze website en probeer de monitoringoplossing EcoStruxure IT Expert 30 dagen gratis.

Voor meer informatie over Easy UPS 3L, ga naar onze website

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.