Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

SigmaControl doneert Bromelia’s aan zorgcentrum

scflowerboostchallenge-kopieren

14 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

SigmaControl steunt met de FlowerBoostChallenge de Westlandse kwekers door een 100-tal bromelia’s aan te schaffen en deze te doneren aan een woonzorglocatie Borgstede in Barendrecht. De planten werden persoonlijk overhandigd door Astin de Zeeuw, Communicatie & Marketing van SigmaControl en Marco van den Berg van Stofbergen Plant Company aan Bea Koop, directrice van Laurens woonzorglocatie Borgstede.  

“Wij werden genomineerd door een klant van ons dit fantastisch initiatief op te pakken”, zegt Astin de Zeeuw. Het idee is bedacht door de directeur van de Van der Ende Groep in Maasdijk die verschillende klanten in de sierteeltsector heeft die nu in zwaar weer verkeren. Op deze manier wordt geprobeerd onder meer de Westlandse tuinders door deze zware tijd heen te helpen, nu er als gevolg van het coronavirus nauwelijks nog bloemen verhandeld worden.”

“Onze klanten zijn machinebouwers en hebben een directe link met de sierteeltsector”, legt Astin uit. “Vandaar dat wij direct enthousiast waren. Aan de ene kant steun je de sector en aan de andere kant kunnen we de ouderen een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd.”

SigmaControl roept natuurlijk meerdere bedrijven in branche op zich aan te sluiten. Want alleen dan kan het een groot landelijk succes worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details