Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Services & Solutions

Slimme productlevering, -interactie en -authenticatie

RFID_HH85_scanner_app3[4]

8 november 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Betrouwbare RFID-labels met duale UHF- en NFC-frequentie

Brady Corporation introduceert een nieuw, uiterst betrouwbaar RFID-label met duale frequentie dat de voordelen van UHF en NFC RFID-technologie combineert. Met één label kunnen bedrijven product- en artikelproductieketen, authenticatie en interactie met de eindgebruiker verbeteren.

Verbeter productlevering, -interactie en -authenticatie

Traceer, verifieer en communiceer met vrijwel elk artikel of product via één betrouwbaar, industrieel label met UHF en NFC RFID-frequenties. Lokaliseer meerdere producten tegelijk van op afstand en raadpleeg aanvullende informatie van dichtbij. Voeg overal eenvoudig meer gegevens toe, zoals productie- en onderhoudsgegevens, verzendingsdata, producthandleidingen, authenticatiegegevens en garantie-informatie.

Bied een uitgebreide productrealiteit

Tik gewoon op het label met een smartphone met NFC om gegevens te lezen en te schrijven. Alle producten of artikelen met een RFID-label met duale frequentie kunnen hele toeleveringsketens toelaten deel te nemen aan traceringsprogramma’s, van onderdelenfabricage, assemblage, logistiek en distributie tot installateurs, onderhoud en eindgebruikers. Toegevoegde gegevens kunnen codes zijn, links naar online informatie of naar documenten die in databases zijn opgeslagen.

Snel voorraadbeheer

Meerdere gelabelde producten en artikelen kunnen in één keer worden geteld en geïdentificeerd vanop een afstand tot 11 meter met draagbare of vaste UHF RFID-lezers. Signalen negeren de zichtlijnen en verhogen aanzienlijk de snelheid en de flexibiliteit van voorraadbeheer. Relevante traceerbaarheidsgegevens kunnen ook snel worden opgevraagd per gescand artikel en scanners kunnen professionals naar de juiste artikelen leiden.

Brady NV

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details