Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & Drives

Specialist AGV-techniek levert totaalpakket voor machinebouwers

Inrato-afbeelding-persbericht-agv-21-0503

3 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De markt van voertuigen die zelfstandig taken uitvoeren, bijvoorbeeld vervoer van pallets of karren in productieomgevingen is de laatste jaren exponentieel gestegen. En daarmee ook de aanbieders van dit soort systemen die kampen met veelal dezelfde uitdagingen.

Het scannen van de rijweg naar obstakels, barcode scanners, aanrijdbeveiliging, operator interface, noodstopknop, bedieningsknoppen en pendants om AGV’s te programmeren en manueel te parkeren zijn een greep uit het totaalaanbod.   

Als partner van toonaangevende wereldspeler IDEC levert Inrato een gerichte totaaloplossing voor AGV bouwers. IDEC heeft door input van gebruikers doordachte praktijkgerichte producten ontwikkelt die aansluiten op deze eisen en wensen.  

“Naast componenten bieden wij support bij CE Markering en implementatie van systemen  en dat allemaal uit één koker”. voegt Jelmer Brouwer van Inrato toe. “Onze ervaring in zowel machineveiligheid als veiligheid in magazijnen biedt veel raakvlakken bij AGV’s”.

Op de website van Inrato is een oogopslag te zien welke mogelijkheden er zijn, de speciale AGV brochure geeft inzicht in het gehele leveringsprogramma voor magazijn automatisering en zelfrijdende voertuigen.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details