NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Tijd voor actie! Service in de kijker bij Rittal

Tijd voor actie! Service in de kijker bij Rittal

Een correct en periodiek onderhoud van de koelinstallatie is een essentiële voorwaarde om een lange levensduur van schakelkasten veilig te stellen. Hiervoor zijn de geschoolde servicetechniekers van Rittal het best geplaatst. Alleen door hun vakkundige interventies blijven schakelkasten op temperatuur, is er geen downtime in de productie en worden te hoge energiekosten vermeden. Er zijn aangepaste serviceformules voor elke toepassing, maar vandaag pakt Rittal uit met een exclusieve aanbieding.

Voorspelbare onderhoudskosten, minimale energiekosten en een maximale continuïteit van iedere installatie. Dat zijn de garanties die gebruikers van schakelkasten krijgen wanneer ze beroep doen op Rittal Service. Wie in zee gaat met Rittal Service kan terecht bij één aanspreekpartner die zich bekommert om de service en maintenance van de verschillende systeemoplossingen die Rittal biedt: van behuizingen of IT-infrastructuur tot klimaatbeheersing.

Actievoordelen
De servicetechniekers van Rittal zijn echte specialisten wanneer het op een optimale klimaatbeheersing van de schakelkast aankomt. Wie voor eind maart 2019 een vijfjarige serviceovereenkomst afsluit, zal dat op korte termijn in de praktijk zelf ervaren. Niet alleen valt er te genieten van 20% korting op de eerste factuur, de diensten die worden aangeboden leveren bovendien enkele onmiskenbare voordelen op.

Het huidige serviceaanbod op een rij:

  • Grondige reiniging van koeler en condensor
  • Vervanging van de filtermatten
  • Controle van de ventilatoren en luchtstroming in de schakelkast
  • Controle van de goede staat van de schakelkast
  • Controle van de condensatieafvoer
  • Advies vervanging in functie van de levensduur
  • Documentatie van het onderhoud

Wie tekent voor dit aanbod, tekent meteen voor een optimale beschikbaarheid van zijn schakelkast, een verlaging tot 30% van het energieverbruik, een perfect ingepland onderhoud zonder zorgen en een langere levensduur van de koelinstallatie én de ingebouwde componenten.

Deze unieke actie impliceert de uitwerking van een individueel servicevoorstel op maat van specifieke vereisten en toepassingen. Uiteraard biedt Rittal ook standaard formules. Bovendien zijn ook onderhoudsovereenkomsten mogelijk voor de andere systeemoplossingen in het portfolio van Rittal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.