Vega

 • VEGA is een Duits familiebedrijf dat sinds meer dan 50 jaar producent is van niveau- en druksensoren en radiometrische systemen voor alle industriële processen. 
 • VEGA is al jarenlang marktleider op het gebied van radartechnologie en behoort tot de TOP 3 van de wereld op het vlak van niveaumeting. Daarenboven zijn we ook een gevestigde waarde in drukmeting.
 • VEGA is een betrouwbare partner voor de lange termijn en onderscheidt zich van alle anderen:
  • door zijn eenvoud, zowel in haar structuur als haar toestellen.
  • door de gebruiksvriendelijkheid van het unieke plics-concept.

Productieprocessen worden tegenwoordig steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat de meettechnieken die gebruikt worden om de processen te monitoren steeds eenvoudiger en intuïtiever worden. VEGA heeft zichzelf ten doel gesteld innovatieve meettoestellen te ontwikkelen die gemakkelijk te installeren en bedienen zijn en die maximale veiligheid en betrouwbaarheid bieden.

Bij VEGA werken meer dan 1200 mensen wereldwijd, waarvan er 600 werkzaam op ons hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud. Hier ontstaan de oplossingen voor veeleisende meetopgaven in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, voor drinkwatersystemen, zuiveringsinstallaties, stortplaatsen, mijnbouw, energie-opwekking, olie-platforms, schepen en vliegtuigen.

VEGA is actief in meer dan 80 landen met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs. De organisatie en haar producten hebben alle benodigde certificaten en goedkeuringen voor een wereldwijde toepassing, zowel wat betreft de technische veiligheid als de kwaliteit.

Vega

Bezoekadres:
J. Tieboutstraat 67
1731 Zellik
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => J. Tieboutstraat 67, 1731 Zellik
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)