VEGA N.V.

Meettechniek voor de hoogste betrouwbaarheid in elke toepassing

VEGA ontwikkelt en produceert instrumentatie voor niveaumetingen, niveaudetectie, druk en software voor het aansluiten op besturingssystemen.

Productie processen worden tegenwoordig steeds complexer, daarom is het belangrijk dat de meettechnieken die worden gebruikt worden ter controle en om de processen te monitoren, steeds eenvoudiger en intuïtiever worden.

Voor VEGA is deze eenvoud hét uitgangspunt voor alle onwikkelingen, met maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Bij VEGA werken meer dan 1480 mensen wereldwijd, waarvan de helft op het hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud. Hier ontstaan al meer dan 60 jaar oplossingen voor veeleisende meetopgaven in de: chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, voor drinkwatersystemen, zuiveringsinstallaties, mijnbouw, energieproductie, olie platforms, schepen en vliegtuigen.

VEGA is actief in meer dan 80 landen met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs. De organisatie en haar producten hebben alle benodigde certificaten en goedkeuringen voor een wereldwijde toepassing. Dit geldt voor zowel de technische veiligheid als de kwaliteit van de producten en services.

Meettechniek van VEGA betekent:

 • Persoonlijk advies bij de keuze van de juiste sensor.
 • Snelle leveringstermijn
 • Eenvoudige en uniforme sensorbediening voor alle meetprincipes.
 • Betrouwbare meetwaarden en een lange levensduur.

 

VEGA N.V.

Bezoekadres:
J. Tieboutstraat 67
1731 Zellik
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => J. Tieboutstraat 67, 1731 Zellik
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan VEGA N.V.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar VEGA N.V.. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
dobit